fbpx
NOR LINES FORNYER SEG

Lørdag 01.02.2020 lanserer Nor Lines sine nye nettsider.

«For å kunne være mer tilgjengelig for kundene og følge med i teknologiens utvikling, ser Nor Lines nødvendigheten av å utvikle sine digitale flater», sier Head of Sales & Market, Kristoffer Fausa i Nor Lines. Med seg på laget har de HCL Nordic, som har utviklet websidene og vært rådgivende i prosessen. «Det har vært en interessant reise», sier Claus Lorentzen, daglig leder i HCL Nordic. «Prosessen med å få Nor Lines mer digitale har vært spennende, ikke minst har det vært utfordrende å være med å legge en strategi for hvordan Nor Lines kan få frem sine verdier og miljøbudskap på en effektiv måte i alle kanaler. Og vi er veldig fornøyd med resultatet.»

I kjølvannet av lanseringen av ny webside, vil også både Facebook siden og LinkedIn siden få en liten oppussing, noe som Kristoffer Fausa håper vil falle i smak for kunder og samarbeidspartnere.

For mer informasjon om Nor Lines produkter, kontakt Kristoffer Fausa på telefon 413 49 294, eller e-post: kristoffer.fausa@norlines.no.

For mer informasjon om webutviklingen, kontakt Claus Lorentzen – HCL Nordic, tlf 944 30 636, claus@hclnordic.no.