fbpx
Elektrifisering av truckflåten

Nor Lines har i løpet av høsten 2020 gradvis modernisert vår flåte av trucker, og ved inngangen til det nye året kan vi presentere at alle våre trucker nå er elektrifisert. Denne overgangen underbygger vår satsing på å stadig sikre en grønnere og mer bærekraftig transportbransje, hvor sikkerhet står i sentrum. 

I tillegg til klimaeffekten ved en slik overgang opplever våre terminalansatte et renere arbeidsmiljø, med lavere lokale utslipp og mindre arbeidsstøy. 

Samtidig som Nor Lines takker våre kunder og leverandører for det tette samarbeidet vi har hatt i 2020, er vårt ønske at vi sammen kan gå inn i neste år med en innstilling om å løfte frem miljøvennlig transport og felles innsats. 

Hold deg gjerne oppdatert på våre websider: www.norlines.no, og ring gjerne din lokale Nor Lines kontaktperson, slå av en prat og la oss sammen finne de gode løsningene i tiden som kommer. 

 

Hilsen alle oss i Nor Lines.