fbpx
Oppdatering Covid-19 - Til våre kunder og samarbeidspartnere.

Som en følge av utviklingen i pandemisituasjonen har det de siste dagene blitt inført en rekke tiltak i følgende kommuner: 

  • Nordre Follo Enebakk, Frogn, Indre Østfold, Moss, Nesodden, Nordre Follo, Oslo, Vestby, Våler, Ås, Aurskog-Høland, Marker, Rakkestad, Skiptvet, Lunner, Nittedal, Lillestrøm, Lørenskog, Rælingen, Bærum, Asker, Drammen, Lier, Råde og Horten. 

Tiltakene innebærer blant annet en helt og/eller delvis nedstegning av lokalt nærlingsliv. Den oppståtte situasjonen gjør at mange aktører trolig ikke kan opprettholde sin normale vareflyt og motta varer som skal leveres av transportører. Nor Lines bistår i den grad vi kan med å tilby tidsbegrenset mellomlager, men endret lagringsmønster grunnet pandemien medfører en begrenset kapasitet til å mellomlagre varer. I mange tilfeller vil dette medføre at varene vil bli transportert tilbake til avsender – for avsenders regning. Vi gjør oppmerksom på at både lager og retur vil bli belastet etter gjeldende satser. 

Nor Lines oppfordrer derfor alle våre kunder som skal sende varer til gjeldende kommuner om å sjekke mulighet og kapasitet for å motta varene hos sluttkunde. 

Vi i Nor Lines vil gjøre vårt ytterste for å opprettholde framføringsplanen og opprettholde vårt servicetilbud, samtidig setter vi sikkerhet og HMS i høysetet og forholder oss til enhver tids gjeldene myndighetskrav. Avvik forventes. Hold deg gjerne oppdatert på våre websider: www.norlines.no

Ring gjerne din lokale kontaktperson i Nor Lines, slå av en prat og la oss sammen finne de gode løsningene. 

Nor Lines Norway AS