fbpx
yuriy-garnaev-fcDnEf0TUV0-unsplash

HVA
GJØR
VI?

Kunnskap er et verktøy for å sikre den beste transportløsningen. Vi tar hånd om hele varestrømmen i en verdikjede, og øker
konkurransekraften til din bedrift gjennom optimalisering av produktmiks.

Totalleverandør av logistikk- og transporttjenester. Nor Lines Norway AS sikrer våre kunders totale transportbehov ved å tilby miljø- og kostnadseffektive produkter og vi dekker daglig hele Norge.  Med sentraliserte systemer og lokal tilstedeværelse på rundt 45 lokasjoner innenlands er vi alltid nær våre kunders fraktbehov og sikrer at alle hensyn ivaretas  - lokalt og nasjonalt. Vårt innenlands nettverk sikrer et samlet rutegående transportsystem hvor regioner knyttes sammen av fremføringslinjer på sjø, bil og bane. Nor Lines Norway AS sine transportlinjer er tett knyttet sammen med vårt morselskap Samskip og inkluderer import og eksport som en del av de logistikkløsningene vi opererer daglig.  Våre terminaler i inn- og utland utfører alle typer innhenting og distribusjon slik at vi alltid har en lokal tilstedeværelse for våre kunder.

Vi har kapasitet til å dekke alle typer transportoppdrag – fra små sendinger med stykkgods til store partilaster; fryselast, containere, ro-ro, konstruksjoner til oljeindustrien og alle typer annen industrilast. Se informasjon og betingelser i vår transportguide:


Last ned transportguiden